Volg deze stappen:

Log in op het controle paneel en kies voor FTP Beheer en vervolgens op FTP Account Aanmaken.

Vul vervolgens de gebruikersnaam in, in dit geval is het gebruiker en de inlognaam word dan gebruiker@lientje.nl. Kies een wachtwoord en vervolgens de gewenste toegang.

Er zijn vier opties voor de toegekende toegang.

1. Domein

FTP account met hoofdmap in de home map van het domein (een map hoger dan de public_html) (Volledige toegang tot alle mappen van je account)

2. FTP

FTP account met de hoofdmap in public_ftp map van het domein (Toegang tot je public_html en alle onderliggende mappen)

3. Gebruiker

FTP account met de hoofdmap als de gebruikersnaam in de public_html map (In dit geval toegang tot de map Gebruiker in de public_html)

4. Aangepast

Geef een aangepaste map in het onderstaande veld (Kies zelf een map op je account)

Verwijderen of schorsen van een account doe je in FTP Beheer.