Als u bij Lientje een hostingpakket hebt, kunt u inloggen op het cPanel. Dit is een beheerpaneel, waar u onder andere e-mailadressen aan kunt maken en statistieken kunt bekijken.

Het cPanel is te bereiken via http://www.jedomeinnaam.nl/cpanel. Als inlognaam gebruik je de inlognaam van je hostingpakket en als wachtwoord het bijbehorende wachtwoord.

Lientje Hosting biedt al betrouwbare hosting vanaf 1 euro per maand!

Controleer hier of uw gewenste domeinnaam nog beschikbaar is: