Wanneer je via FTP op je account inlogt, zie je diverse folders. Maar je moet alle bestanden van je website naar de "public_html" or "www" directory uploaden. Verzeker je ervan dat je hoofdpagina "index.html" is genaamd (omdat deze de eerste pagina zal zijn die mensen zien wanneer ze de domeinnaam ingeven op het internet). De naam ïndex.html" moet in kleine letters staan, zoals hier. Het kan niet "INDEX.HTML" of "Index.htm" of "Index.html" worden genoemd, want dan wordt de pagina niet getoond.