Dit is een vraag die voor iedereen een ander antwoord oplevert. Dit komt omdat het antwoord aan vele factoren is gekoppeld, zoals: hoeveel bezoekers je verwacht, wat de website aan inhoud bevat, hoeveel e-mail adressen je wenst, hoeveel e-mails je verwacht, hoeveel emails je verstuurt, enz.

Daarom adviseren wij altijd het volgende: Controleer hoeveel MB je website op je eigen computer inneemt, of controleer hoeveel MB het programma nodig heeft dat je wilt installeren op je website. Met deze indicatie kun jevervolgens bij ons een hostingpakket bestellen die minimaal deze schijfruimte bevat. Mocht je nadien toch nog te weinig ruimte of dataverkeer hebben voor je website, dan kun je heel gemakkelijk upgraden naar een groter pakket. Je betaald dan slechts het verschil bij voor de resterende tijd van je periode.