Geen nood! Je kunt ten alle tijd zelf de inloggegevens achterhalen, of zelfs je wachtwoord voor cPanel/FTP aanpassen.

Je logt in op onze website https://lientje.com/clientarea.php en via je eigen klantenomgeving ga je naar Hosting -> Mijn Hosting. Klik achter de juiste dienst op het icoontje. Op de volgende pagina krijg je de mogelijkheid om in de rechterzijde te kiezen voor in te loggen op cPanel, je webmail en je wachtwoord voor cPanel/FTP te wijzigen.

Maar indien gewenst kunnen we je ook opnieuw de inloggegevens toesturen.