SSL Aanbieding

Gratis SSL Certificaat

 • Onbeperkte geldigheid
 • Extra veilige incrypty
 • Gratis bij bestelling van een nieuw hostingpakket

Lientje Hosting kiest veiligheid boven alles

GRATIS SSL Certificaat bij bestelling een hostingpakket

Sinds heden heeft Lientje Hosting besloten bij al haar nieuwe hostingpakketten GRATIS een SSL-certificaat te leveren. Wij vinden het namelijk belangrijk om met de tijd mee te gaan. Naast het feit dat SSL het verkeer van je website en mail veiligd is het ook belangrijk voor de zoekmachines en browsers dat je website veilig en betrouwbaar is. Google heeft namelijk besloten website die SSL hebben voorrang te geven in de algemene ranking en dus beter gevonden zullen worden. En ook browsers zoals Chrome en Firefox zullen websites zonder SSL als onbetrouwbaar gaan betitelen aan de bezoekers. Dit kan potentiele bezoekers wegjagen!

Normaal gesproken kost een SSL certificaat tussen de 40 en 100 Euro per jaar echter omdat een SSL certificaat zo belangrijk is geworden hebben we een nieuw systeem ontwikkeld voor een betaalbare oplossing.

Het nieuwe systeem is onlangs succesvol uit de testfase gekomen en derhalve vieren wij dit met GRATIS SSL certificaten bij iedere nieuwe bestelling van een hostingpakket! En als wij zeggen gratis, dan bedoelen we ook echt gratis. Het SSL certificaat blijft namelijk onbeperkt geldig zolang je bij Lientje blijft hosten. Dus géén jaarlijks terugkomende kosten meer voor je SSL certificaat.

EEN WIN-WIN SITUATIE

Wat is SSL?

SSL wordt door miljoenen websites gebruikt voor de beveiliging van de internetverbinding, zoals online aankopen, financiële transacties of het versturen van persoonsgegevens. Hierdoor zal alle informatie tijdens het transport vertrouwelijk blijven en niet leesbaar zijn door derden. Websites die over deze beveiliging beschikken zijn herkenbaar aan het gesloten slotje en de https:// in de adresbalk. Zo zie je dit bijvoorbeeld op de inlogpagina vanje bank. Voor een SSL verbinding is een SSL Certificaat noodzakelijk. 

Waarom een SSL certificaat?

 • Met SSL wordt het internetverkeer tussen je site en je bezoekers afgeschermd en beveiligd.
 • Google ‘bestraft’ de SEO scores van websites zonder SSL-certificaat door ze minder hoog in de zoekresultaten te plaatsen.
 • De Wet Bescherming Persoonsgegevens verplicht je om de persoonsgegevens van je bezoekers te beveiligen.
 • SSL biedt zichtbare beveiliging in de browser, waardoor je website vertrouwen uitstraalt.
 • Bezoekers krijgen geen browser-waarschuwingen meer vanwege een onveilige verbinding of certificaat.
 • Voor webshops kan een SSL-certificaat leiden tot meer transacties, vanwege een vertrouwde omgeving.
 • SSL biedt vertrouwen

  Een SSL Certificaat is bovendien erg belangrijk voor de identiteit van de website en de eigenaar daarvan. Het geeft vertrouwen. Bezoekers van de website weten dat er veilig met hun persoonsgegevens wordt omgegaan en kwaadwillenden dit niet kunnen 'afluisteren'. Door het certificaat weten ze bovendien dat de gegevens alleen bij de eigenaar terecht zullen komen.

  SSL en wetgeving

  In de wet staat dat het verplicht is om het verzenden van persoonsgegevens via internet te beveiligen. Het CBP ziet er daarom op toe dat deze wet wordt nageleefd. Boetes bij het niet naleven van de regels kunnen oplopen tot € 4500,-. Afgezien van deze boete loopt het nalatige bedrijf ook nog het risico aansprakelijk gesteld te worden voor de schade. Het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) adviseert daarom om gebruik te maken van een SSL Certificaat.

  SSL zorgt ervoor dat je beter word gevonden in Google

  Google gaat voortaan ook pagina’s indexeren die beveiligd zijn, oftewel een URL hebben die begint met HTTPS. Zelfs wanneer geen er geen enkele verwijzing naar die site is. En Google zal de beveiligde sites hoger in de ranking zetten dan de niet beveiligde site.

  De nieuwe maatregel betekent dat niet-beveiligde sites in de ranking kunnen gaan wegzakken en Google de voorkeur gaat geven aan de HTTPS variant.