Gratis SSL Certificaat Voor Domeinnaam Generen

In het controle paneel heb je de mogelijkheid om een gratis SSL certificaat van Let's Encrypt toe te voegen aan je domeinnaam.

Let op je domeinnaam dient op onze server gericht staan anders zal de aanvraag mislukken

Log in op het controle paneel en en onder Accountmanager klik op SSL-certificaten.

SSL Certificaat toevoegen

Selecteer vervolgens Gratis & automatisch SSL certificaat van Let's Encrypt kies het domein en subdomeinen waarvoor je een SSL certificaat wilt hebben.

Kies minimaal voor jedomeinnaam.ext , www.jedomeinnaam.ext en mail.jedomeinnaam.ext en klik vervolgens op Opslaan.

SSL Toevoegen

Binnen enkele seconden krijg je een bericht of de aanvraag gelukt is. Als de aanvraag gelukt is kun je onder aan de pagina aangeven dat je website exclusief van SSL gebruik moet maken.

SSL Toevoegen